reviews

8.4

Vakantiepark Nautisch Centrum Scheveningen scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 981 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 981 reviews

9
Naam: John van Berkel
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
fantastisch vakantie verblijf gehad, zijn echte Spanje-gangers, maar daar hebben we ook dit jaar geen behoefte meer aan. Het verblijf was goed onderhouden en evenals het weer valt er nergens over te klagen. Komen zeker nog graag terug. Willen ook graag geïnformeerd worden over een langer verblijf b.v. een maand.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zaten in een appartement bij Scheveningen-haven. We hadden alle privacy en konden goed enieten van wat Scheveningen en Den Haag te bieden hadden. Alleen jammer dat we bij aankomst naar de medewerksters van Roompot moesten zoeken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor herhaling vatbaar. Toplocatie. Autonomie
9
Naam: Rita van Hemert
Datum: 9 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi appartement op goede locatie. Was goed schoongemaakt en had geen gebreken
9
Naam: Karin van Berkel
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig appartement op mooie Locatie
10
Naam: Noelle
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vonden het verblijf super aangenaam & comfortabel. Zeker voor herhaling vatbaar! Alle faciliteiten waren naar wens. Alleen vonden we het wel vervelend dat er 1 dag van te voren nog een borg van €50,- pp werd verekend. Dat was niet zo fijn.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De keycard werkte niet op de deur van de parkeergarage. En dit was meerdere keren. Heel vervelend.
10
Naam: Christine Smulders
Datum: 4 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie locatie. Tips: zet een scherm neer ipv bloembakken op de koppeling. Badkamer zou tussen nu en 2 jaar verbouwd moeten worden en dan zonder bubbelbad en spadouche want dat doet het allemaal niet goed meer. Ook de bedden en meubelen binnen 2 jaar aan vervang toe. Maar werkelijk wij vonden het fantastisch.
10
Naam: Anoniem
Datum: 4 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was weer geweldig!!
10
Naam: Anoniem
Datum: 31 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooi appartement, alleen de keycard werkte niet bij de parkeergarage . Alleen bij de toegangsdeur hal en kamerdeur. En onze electrische fietsen konden wij niet kwijt in de overvolle fietsruimte, graag hier een oplossing voor vinden.
10
Naam: Steffi Peeters
Datum: 31 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn al vaker bij Nautisch Centrum Scheveningen geweest en het altijd weer een feestje 🥳 . Tot een volgende keer!
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ons verblijf was een appartement in Scheveningen. Geen personeel nodig. Ideaal voor mensen van onze leeftijd. 60+
9
Naam: Nikky Steemers
Datum: 26 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In princiepen hebben we een top verblijf gehad en zijn we zeer tevreden! Wel was er een stoel kapot aanwezig toen wij aankwamen waarvoor we gebeld hadden. Dit zou worden opgelost want er zou iemand langs komen. alleen helaas is dit niet gebeurd. Dat was jammer maar weegt niet opbrengen de mooie ligging, de ruimte van het appartement en praktische service!
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
alles ws prima paar kleine onderhoud puntjes zo als kabelgoot ligt los en verwarming knop werkt niet verder alles prima
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en ruim appartement met geweldig uitzicht. Maar wel wat achterstallig onderhoud.
8
Naam: Helma Smolders
Datum: 25 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Appartement was prima, erg jammer dat de mensen zoveel dingen kapot of beschadigd achterlaten. Tuintafel was kapot, vloer ernstig beschadigd, bubbelbad deed het niet inventaris niet compleet. Natuurlijk alles meteen gemeld en ondanks deze kleine minpunten wel super genoten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Dirk de Jong
Datum: 22 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prachtige locatie dichtbij voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anja Van Dal
Datum: 17 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schitterend uitzicht
7
Naam: Frank Theusink
Datum: 13 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi appartement. Mooi uitzicht. Alles aanwezig. Schoon.Ruim. Wij waren heel boos dat 0m 9.40 de sleutel niet meer werkte. Stonden we in de garage om alvast wat in de auto neer te leggen. Konden niet meer naar binnen. Gelukkig was er een medewerkster die ons naar binnen liet. Ook moesten wij bij aankomst sleutel in kijkduin ophalen. Sleutel zou opgestuurd zijn. Heb 10 dagen na boeking nog steeds geen sleutel ontvangen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles prima, maar 9:45 werkte de key card niet meer. Terwijl uitchecken tot 10 u zou zijn. Bij bellen 38 wachtenden voor me. Uur in de wacht gestaan. Toen 4x doorverbonden voordat de juiste persoon aan de lijn. Toen opgelost. Jammer van dit laatste deel.
8
Naam: Ramon Vermeulen
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima vakantie voor de 2e keer op deze plek. ter info, misschien kan je er wat mee: helaas zaterdagochtend wel met brandmelding buten gestaan. telefonisch contact gehad met roompot, dat had iets adequater gekunt. zoals aangegeven er zijn meerdere lampen kapot, maar er zitten er gelukkig genoeg. douche in slaapkamer loopt af, waardoor je natte vloer krijgt. (het gordijn werkt niet afdoende lijkt me)
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik heb u al een mail gestuurd met 5 aandachtspunten. m.v.g. A.van Rijn
9
Naam: Marie-elle Thonen
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer ontspannen, zowel bad als douche aanwezig, zodat we na een strandwandeling heerlijk konden chillen
Toon meer reviews