Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

reviews

8.3

Vakantiepark Nautisch Centrum Scheveningen scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 817 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 817 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 31 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was geweldig en we komen zeker terug
10
Naam: Meera khan
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Netheid en uitstraling
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat we voor de te gebruiken faciliteiten, waaronder de fietsverhuur, naar Kijkduin moesten. Dit is toch gauw een kwartier rijden met de auto, de auto moet daar worden achtergelaten etc. Ook is het lastig dat er maar 1 toegangskaart per verblijf beschikbaar is.
10
Naam: Ruud Boer
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We vinden de ligging aan de haven en dicht bij het strand geweldig en de apartementen zijn ruim, licht en comfortabel.
8
Naam: Liliana Robek
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
44a moeilijk bereikbaar via buiten ingang Met trap eerst omhoog Dan met lift omlaag Bij gebrek aan sleutel Receptie telefonisch onbereikbaar
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het parkeren wordt fout aangegeven, er is geen plaats gratis buiten, overal moet je na 18 uur betalen. Belachelijk voor een 8 pers appartement
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Comfortabel appartement met perfecte ligging en prachtig uitzicht.
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Goed appartement maar onhandig dat receptie in kijkduin zit
10
Naam: Ingeborg Niemeijer
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Uitzicht op de haven vanuit de ruime kamer, heerlijk.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede service en duidelijkheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super groot, mooi en schoon appartement op een mooie locatie. Enige minpuntje was de WiFi, die was zeer slecht.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel fijn., mis wel wat dingen, ondanks dat het luxe appartem. is. Geen citruspers of broodrooster, zulke dingen.En een uitleg over zenders tv, Zou handig zijn. Verder heel fijn gehad...!
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooi goed verzorgd appartement. Netjes dat het pakketje met vaatdoek e d nog werd nagebracht. Ondanks de bouwwerkzaamheden voor de deur hier geen hinder van.p
10
Naam: Marijke van Duijne
Datum: 10 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verblijf is mij zeer goed bevallen. Het is hier erg rustig, vriendelijk en ruim.Leuke omgeving en goede verbinding met OV. Het contact met de afdeling schoonmaak (ipv parkreceptie) is bijzonder goed verlopen! Hartelijk dank!
10
Naam: P Jongen
Datum: 6 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig appartement met mooi uitzicht mooi interieur comfort.Je moet wel zoeken naar ingang parkeergarage en ingang vanaf garage .
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk ontspannen in luxe.
5
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De keycard was al na 9:30 uur niet meer te gebruiken. Zodat ik met het naar de auto brengen van de koffers niet meer naar binnen kon. Gelukkig was mijn vriendin nog binnen zodat ik haar kon bellen en zij de voordeur open liet staan en naar de parkeerkelder kwam om mij weer binnen te laten.
Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat de keycard vóór 10.00 uur niet meer functioneerde. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en hiervoor onze excuses. Wij zullen uw feedback onder de aandacht brengen, zodat er wellicht verbetering in kan komen. Wij hopen dat u verder een prettig verblijf heeft gehad. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot Vakanties
10
Naam: Annie Driessen
Datum: 24 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik had een appartement in het nautisch centrum Scheveningen. Het zag er gezellig , maar ook schoon en fris uit.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een riant appartement op een hele mooie locatie.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg prettige plek. Ruim en rustig appartement.
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een heerlijk weekendje in een fantastische accommodatie
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk
10
Naam: Joost Hessels
Datum: 10 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie omgeving bij strand, Scheveningen en Den Haag. Prima uitzicht op de ingang van de haven. Schoonmaak ok. Zeker een adres om terug te komen.
8
Naam: J.E.R. Amb.
Datum: 9 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldige plek om een midweek in de winter door te brengen. Voor ons als ov-reizigers was het laatste stuk wel bijzonder voetgangeronvriendelijk en voor rolstoelers waarschijnlijk niet te doen, of in ieder geval niet zonder een grote omweg te maken.
10
Naam: Jos Vloet
Datum: 3 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ideale ligging om Den Haag en musea allemaal te voet te bezoeken. Ligging aan haven met vele restaurants is sfeervol.
10
Naam: E.G. Dorfel
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was gewoon klasse, de ligging, accommodatie, omgeving, etcetera. Maar deze keer mogen wij denk ik de meeste complimenten aan de schoonmaakster geven. Op het kaartje stond de naam, Marianne dachten wij.
10
Naam: Wally Nutbey-Graves
Datum: 25 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Appartement schitterend,maar we hadden maar 1 pasje gekregen en moesten toen naar kijkduin voor een 2e pasje,wij hadden geen auto en moesten toen op de fiets naar kijkduin, onze fietsten stonden in de garage maar bij binnen komst krijg je haast je pasje niet uit de automaat,het pasje komt er heel erg kort uit de automaat,wij kregen het pasje na 3 x proberen er uit met een pinset.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige plek om van daaruit culturele evenementen in den Haag te bezoeken. De accomodatie is zonder meer comfortabel. Er zijn nog wel wensen: 1. antislipmatje in douche en/of grijpbeugel 2. smart TV
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: v Maatjes
Datum: 20 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Best tevreden hoor, ligging is goed. Appartement ruim, goed onderhouden, niks te klagen! 1. We hebben echter 48 uur met een alarm aan moeten horen op de benedenverdieping. Niet hard, wel irritant. 2 De receptie is toch 20 min rijden 3 Daarnaast was de afzuigkap niet kapot maar werking was ook niet subliem waardoor we de ramen open moeten zetten ... best koud in januari. 4 en laatste opbouwende puntje is dat het appartement na direct (wij 10:10) de keycard niet meer werkt. We hebben dit in een review gelezen en inderdaad waar, 1 persoon stond nog binnen dus wij konden verder ;-) Kan mij voorstellen dat dit onnodig / te voorkomen dat receptie moeten bellen en heen-en-weer keycard activeren etc wordt. Persoonlijk zou ik 10:30 of 11:00 aanhouden. Wij waren 10:15 met heen-en-weer lopen naar begane grond /parkeergarage Nogmaals prima verblijf en alleen wat puntjes op de i dan wel nieuwigheid Jaap van Beusekom
Toon meer reviews